19.10. Höpö läpäisi kuntoutuskoiran soveltuvuuskokeen

 

Testaajien kuvauksia: rohkea, itsevarma, sosiaalinen, motivoitunut työskentelemään ohjaajan kanssa, toisaalta myös rauhoittuu hienosti. Testin järjesti Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry.

Höpön ja Susannan opintie on nyt alkamassa, onnea antoisalle matkalle ja molemmille palkitsevia työtehtäviä tulevaisuudessa!


9.10. Syyskuiset Viron reissut

7.9. käväisimme Luigessa kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa tuomarina Saija Juutilainen. BT Ruska G. Black Week Tuesday avasi juniorisertitilin ja ETT Rellusta G. Burlesque Showgirl leivottiin EE VET CH. Seuraavaksi päiväksi ajelimme Särevereen terrierirkkariin, jossa Ruska sai toisen junnusertinsä ja Rellu sijoittui BIS VET-3, tuomarina Jul Hamlot Norjasta.

21.9. Seuraava reissu suuntautui Tallinnan Saku-halliin. Ruskan matkakaverina oli tällä kertaa ETT Ursula Twinstripe Azalea, tuomarina virolainen Anne Klaas. Tuliaisina 2 x ROP, Ruskasta EE junnuvalio ja Ursulasta EE CH. Seuraavana päivänä Hans Van Den Berg arvosti Ruskan "hyvän" arvoiseksi ja Ursula oli rodussaan VSP. 

Vuoden 2019 näyttelyretket on nyt paketoitu. Kiitokset kaikille reissukavereille ja erityiskiitokset reissukoirien kotijoukoille yhteistyöstä ja koirien hyvästä huolenpidosta!

 

23.9. Surun päivä

Havi 1.4.2008 - 23.9.2019
Kesäretki 27-28.7. Kaliningradiin ja 2-4.8. Druskininkaihin

Druskininkai pv2 Cathy Delmar ROP Ursula, ROP VET Rellu

Saaliina Rellulle G. Burlesque Showgirl RU CH & LV VCH (1 x ROP, 3 x ROP VET) 1 cacib, 2 cc, 3 VET cc ja Ursulalle Twinstripe Azalea RU & LV CH (4 x ROP) + 5 cacibia ja 5 cc kahdesta maasta.

Matkakertomus tulossa kun pölyt vähän laskeutuu...


Varaston perukoilta löytyi kirjoja!

Kaikki kolme kirjaa postikuluineen 20 €.  Nouto 15 €.

Laita email ja saat ohjeet paluupostissa.

Alli oppii puhumaan koiraa

Lastenkirja, joka lisää yhteisymmärrystä lasten ja koirien välillä. Kirja antaa oikean kuvan koiranomiastajan vastuun suuruudesta.

Koiran kantarelliopas

Kaikki koirat voivat oppia etsimään sieniä ja ilmaisemaan löytönsä. Hallgrenien alkuperäisteos ilmestyi 1990. Noseworkia lähes kolmenkymmenen vuoden takaa!

Shaping

Alkuperäisteos vuodelta 1985, suomenkielinen ilmestyi 1990. Klassisen ja operantin oppimisen ensimmäinen teos ajalta jolloin naksutinta ei ollut, vaan vahvistamiseen käytetiin pilliä. Oppimisprosessi - sekä koiran että ihmisen - oli kuitenkin sama.


16.6. Tampere RN Marja Salminen

"Ursula" Twinstripe Azalea VSP + sert -> FI CH. Ursis valioitui vakuuttavasti kolmella käynnillä kotimaan näyttelyissä! Hieno ja reipas tyttö.


30.5. Helsinki Match Show, tuomari VP Kumpumäki

Ruska G. Black Week Tuesday, 6 kk tepasteli sinisten pikkupentujen neloseksi.


Näyttelykausi korkattu 26.5. Lemlandin ryhmiksessä!

Iisa G. Death Spiral ROP VET

Ursula Twinstripe Azalea ROP+sert, tuomari Juha Palosaari. Ensimmäisen kerran Ahvenanmaa petti sään suhteen...


Vuosi alkoi reippaasti kuuden pennun vauhdittamana.