4.11. Herning Tanskan Voittaja, tuom. Vesa Lehtonen

Stiina G: Globeflower Tanskan Veteraanivoittaja -18.
Malmön ja Herningin syysretkellä se oli molemmissa näyttelyissä rodun paras veteraani. Ikä 13 v. Kymppikerholaisten isä Krister oli mukana ja sai Tanskan sertin ja nyt myös DK CH.

Grattis Maria & co!


7-10. Tuulos RN, Rellun veteraaniavaus

Kyllä vielä muistettiin miten koiranäyttelyssä tulee toimia. Tuomarina Vesa Lehtonen. Grindstones Burlesque Showgirl ROP & ROP veteraani.


Rane BTK agiminimestari vm. 2018

Onnittelut Sanna ja Rane!


Rellu SmartDog-testissä 

Rellun testiraportti luettavissa tästä

Rellu todella väsyi testin lopussa - maha täynnä lihapullia ja päivä oli yksi kesän kuumista, yli 30 asteen hellepäivistä. Testi kesti puolitoista tuntia. Tiesinhän ennestään että se on älykäs koira, mutta että omaa myös loogisen ajattelukyvyn! Testi oli mielenkiintoinen, suosittelen! 


11.8. BT Erikoisnäyttely Rastila Camping

Janet Alexander (Glenbucket) oli kutsuttu arvostelemaan urokset ja Euan Castel (Flutorum) nartut. Onnittelut voittajille!

Virkeät veteraanimme Billie G. Billy Jean VEK2, Iisa G. Death Spiral VEK3, ja näyttelyn vanhin osallistuja Swingi VET EH sekä Mandy G. Noksu Nobile VAL EH muodostivat kasvattaryhmän joka sijoittui kolmanneksi - isot kiitokset esittäjille.
Mandyn jälkeläisryhmä koostui kahden pentueen Site Hut's sinisistä ja se palkittiin jälkeläisluokan ykkösenä.

Tuomarimme Euan ja Janet sekä edellisen matkakaveri Margaret Amstrong Nuuksion kansallispuistossa. Euan toi The Border Terrier Clubin myöntämän hopeisen merkin muistoksi 25-vuoden jäsenyydestä. Merkin saamiseksi ei tarvita muita ansioita kuin olla tarpeeksi vanha...

Many thanks to The Border Terrier Club for Silver Badge Award! 


4-5.8. Liepaja 

Kesäretki suunnattiin Liepajaan 2 x sertinäyttelyyn. 

Niilo G. Daylight Time ja Ursula Twinstripe Azalea hoitivat homman kotiin heti ensimmäisenä päivänä. Niilo ROP ja Ursis VSP. Sama toistui seuraavana päivänä. Niilolle voi nyt anoa LV CH ja samalla BALT CH tittelit. Ursis on nyt myös LV JCH.

Ulla G. True Party Party piti jännityksessä. Ensimmäisenä päivänä tuomari ei antanut SA:ta ainokaiselle rotunsa edustajalle, koska juniori oli "liian löysä". Mutta seuraavana päivänä tärppäsi ja LV JCH titteli on anomista vaille.


Kiva ja onnistunut reissu on tehty hyvästä seurasta, haasteista ja saavutuksista. Liettuan poliisi oli avulias; saattoi pillit päällä löytämään näyttelyyn ja ratkaisi ennakkoon luvatun yöpymispaikan puuttumisen antamalla luvan leiriytyä paraatipaikalle Daugava-stadionin portille. Viereisen puistofestivaalin täysillä pauhannut musiikki tuuditti väsyneet matkailijat uneen... no ei se kuitenkaan ihan niin mennyt, mutta yksi kesäyö sinne tai tänne.


23.7. EE JCH "Ulla"G. True Party Party

Kuuma viikonloppu Tartossa ja kaksi sertinäyttelyä. Lauantaina juniorinarttujen kakkonen ja PN4. Sunnuntaina sitten tärppäsi, Viron juniorimuotovalioon tarvittava kolmas serti ja kaupan päälle ROP juniori sekä PN3. Tuomarina lauantaina Birgit Seloy Tanskasta.

New EE JCH G. True Party Party in Tarto. Judge Birgit Seloy from Denmark.


17.7. viikonlopun tuloksia

15.7. Ogre Latvia Natalija Borodajenko (LV)

VSP Mandy G. Noksu Nobile

14.7. Nastola RN, Vesa Lehtonen

Pikkuneiti Ursula, Twinstripe Azalea ROP & sert


9.6. Nuori Border-päivä Kotkassa, tuomarina Maya Privezentseva (kennel Stella Rover)

Politiikka-siskot Tilli ja Ulla oli ilmoitettu pentumittelöihin. Tilli G. Cover Story tekikin sen hienosti voittamalla luokkansa ja sijoittumalla narttuluokan viidenneksi. Tilliä luotsasi borderimummoksi itseään tituleeraava Raija Vörlin - kiitos siitä! Ja kiitos omistajalle Liisalle, kun toit tytön valmiiksi siistityssä näyttelykunnossa ja kehätreenattuna paikalle. Ulla G. True Party Party oli Giltsit-luokan kolmas ja kasvattajatuomari antoi ohjeeksi lisää lihastreeniä, tyttö on vielä honkkelivaiheessa.

Kiitos kotkalaisille borderiharrastajille mukavan päivän järjestelyistä!


Tilli 1 v
Kuva: Päivi Avotie

5.6. Kesän avaus Tallinnassa

Viikonlopuksi osui kolme näyttelyä. Täsmäisku onnistui - melkein. Ullan kanssa pääsee toisenkin kerran reissuun, yksi kolmesta vaadittavasta junnusertistä jäi uupumaan. Ursula sen sijaan tepasteli kolmen sertin arvoisesti ja on anomista vaille EE JCH. Pari Eestin Voittajatitteliäkin tipahti kaupan päälle ja molemmille oikeus osallistua 2019 Cruftsiin... Onnitellut myös Ruotsiin kasvattaja Marjalle! 
Reissuun lähdettiin Maria Åbonden kanssa, jolla oli mukana Ullan isoisä Krister (Trebol Trumpet King at Saddlebag). Sertin myötä vahvistuu myös Suomen ja Latvian MV-arvot. Lisäksi Benita (Saddlebag II Charme Asserdal) sai Eestin Muotovalioon oikeuttavan sertin. "Nisupappa" Kurt varmisti EE veteraanivalion arvon, oli Erkkarissa ROP & ROP VET.

Hieno viikonloppu! Kiitos!

 

3.6. Terrierien Erikoisnäyttely: ETT Ken Crocett IRL, BT Lars Adeheimer SE 

"Ulla" Grindstones True Party Party JUK1
"Ursula" Twinstripe Azalea ROP&ROP JUN + jsert -> EE JCH

2.6. Eestin Voittaja: Inga Siil EE

Ulla ROP JUN + jsert
Ursula ROP&ROP JUN + jsert EEV-18 & EEJV-18

1.6. Ryhmänäyttely: Kalvo Kriisk EE

Ulla ROP JUN + jsert
Ursula ROP&ROP JUN + jsert

 


21.05. Lumet ovat sulaneet

... ja aurinko lämmittää. Näyttelykauden avasi Stiina G. Globeflower 20.5. Lemlandin 3/4-ryhmiksessä juniorhandler Zedrican esittämänä ja sijoittui BIS-3 veteraaniksi!

Itse olin ilman omaa koiraa Tuomarinkartanon INT RC Showssa ja sain iloita omien kasvattien jälkeläisten suurmenestyksestä! Tuomarina Mia Sandgren. Onnittelut Site Hut's ja Sari sekä tiimi! Kaikki pytyt ja sertit kotiin!