9.6. Nuori Border-päivä Kotkassa, tuomarina Maya Privezentseva (kennel Stella Rover)

Politiikka-siskot Tilli ja Ulla oli ilmoitettu pentumittelöihin. Tilli G. Cover Story tekikin sen hienosti voittamalla luokkansa ja sijoittumalla narttuluokan viidenneksi. Tilliä luotsasi borderimummoksi itseään tituleeraava Raija Vörlin - kiitos siitä! Ja kiitos omistajalle Liisalle, kun toit tytön valmiiksi siistityssä näyttelykunnossa ja kehätreenattuna paikalle. Ulla G. True Party Party oli Giltsit-luokan kolmas ja kasvattajatuomari antoi ohjeeksi lisää lihastreeniä, tyttö on vielä honkkelivaiheessa.

Kiitos kotkalaisille borderiharrastajille mukavan päivän järjestelyistä!


Tilli 1 v
Kuva: Päivi Avotie


5.6. Kesän avaus Tallinnassa

Viikonlopuksi osui kolme näyttelyä. Täsmäisku onnistui - melkein. Ullan kanssa pääsee toisenkin kerran reissuun, yksi kolmesta vaadittavasta junnusertistä jäi uupumaan. Ursula sen sijaan tepasteli kolmen sertin arvoisesti ja on anomista vaille EE JCH. Pari Eestin Voittajatitteliäkin tipahti kaupan päälle ja molemmille oikeus osallistua 2019 Cruftsiin... Onnitellut myös Ruotsiin kasvattaja Marjalle! 
Reissuun lähdettiin Maria Åbonden kanssa, jolla oli mukana Ullan isoisä Krister (Trebol Trumpet King at Saddlebag). Sertin myötä vahvistuu myös Suomen ja Latvian MV-arvot. Lisäksi Benita (Saddlebag II Charme Asserdal) sai Eestin Muotovalioon oikeuttavan sertin. "Nisupappa" Kurt varmisti EE veteraanivalion arvon ja oli Eestin Voittajassa ROP ja sai molemmat voittajatittelit.

Hieno viikonloppu! Kiitos!

 

3.6. Terrierien Erikoisnäyttely: ETT Ken Crocett IRL, BT Lars Adeheimer SE 

"Ulla" Grindstones True Party Party JUK1
"Ursula" Twinstripe Azalea ROP&ROP JUN + jsert -> EE JCH

2.6. Eestin Voittaja: Inga Siil EE

Ulla ROP JUN + jsert
Ursula ROP&ROP JUN + jsert EEV-18 & EEJV-18

1.6. Ryhmänäyttely: Kalvo Kriisk EE

Ulla ROP JUN + jsert
Ursula ROP&ROP JUN + jsert

 


21.05. Lumet ovat sulaneet

... ja aurinko lämmittää. Näyttelykauden avasi Stiina G. Globeflower 20.5. Lemlandin 3/4-ryhmiksessä juniorhandler Zedrican esittämänä ja sijoittui BIS-3 veteraaniksi!

Itse olin ilman omaa koiraa Tuomarinkartanon INT RC Showssa ja sain iloita omien kasvattien jälkeläisten suurmenestyksestä! Tuomarina Mia Sandgren. Onnittelut Site Hut's ja Sari sekä tiimi! Kaikki pytyt ja sertit kotiin!

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ulla 1 v

 

 

 


Ursula 1 v