UUTISIA JA AJANKOHTAISTA 2002

   

Grindstones MacLaren "Riepu"

Brussels Dog Show 14.12.2002

Vuoden viimeinen koitos meni nappiin; Riepu ROP! Tuomarina Mr. H. Nigl Itävallasta. Kotiintuomisina CACIB ja serti. Myös Belgian ja Brysselin Voittaja-tittelit olivat jaossa.
Tuhannet kiitokset Mirjamille Riepulan mukaan ottamisesta, matkaraportti luvassa myöhemmin. Ihan ilman kommelluksia ei tämäkään reissu sujunut...

Nyt onkin hyvä ripustaa näyttelyremmit naulaan ja ryhtyä jouluvalmisteluihin!

Rauhallista joulua ja hyvää Uutta Vuotta!

14.12.2002

   

Foto: Tapio Niemi

MESSUKESKUKSEN VOITTAJANÄYTTELY

Tämänvuotisen Messarin kohokohta oli Lauri Vuolasvirta- kasvattajapalkinnon vastaanottaminen. Tämä oli neljäs borderikasvattajalle myönnetty Vuolasvirta; aikaisemmat ovat saaneet Aune Luoso ja Anja Svensson (Kletters), Liisi Brotherus (Terras) ja Tuija ja Seppo Saari (Foxforest).

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta ensimmäisen Grindstones-pentueen syntymästä. Haluankin kiittää Merja Nivalaista (Mimeriks), joka aikanaan tutustutti minut rotuun ja Liisi Brotherusta jolta sain ensimmäisen borderini sijoitukseen. Hän jaksaa aina väsymättä neuvoa ja opettaa. Kiitokset myös kaikille niille, jotka matkan varrella ovat toppuuttaneet, kannustaneet ja tuomaroineet kasvatustyötäni.

Kiitos myös kaikille kasvattieni omistajille bordereidensa hyvästä huolenpidosta ja aktiivisuudesta rodun parissa sekä hyvästä yhteistyöstä näyttely- ja harrasterintamalla.

Tämä harrastus on itselleni vähintään 80-prosenttisesti sosiaalista toimintaa - niin mahdottoman mukavaa porukka tämä borderiväki on! Olen ylpeä saadessani olla yksi teistä.

Kuvassa kainalossani Allu ja tyttärensä Etta.

 

Muutoin Messarimme oli tulosköyhä, kotiintuomisina silkkaa kokemusta. Kuvassa Etta arvosteltavana (Kari Salminen), tuloksena narttupentujen toinen sija. Onnittelut kaikille voittajille!

Kiitos Sinille kuvan lähettämisestä.

8.12.2002

   

Foto: Lena Enering

BOSSELLE PMV-2002 TITTELI HAMARISSA

Salsan ruotsalaismies Hux Flux Bror Brilliant oli VSP Norjassa. Tuomarina ruotsalainen Nenne Runsten. ROP oli Örvikens Kungslilja - molemmat voittajaruusukkeet matkasivat siis Örvikenin kenneliin.

Örvikens Kungslilja BOB and Hux Flux Bror Brilliant BOS in Nordic Winner in Hamar, Norway - congratulations to both - The Örmon and The Jonsson families in Sweden!

26.11.2002

   

Christalle ja Reetalle toinen nousukuma Keravalla 17.11.!

Tuloksena toinen sija mini-2 luokassa! Upea ratasuoritus -vauhti ja tarkkuus ovat parin valtti.

18.11.2002

   

Espoontorin pentunäyttely 2.11.

Tuomarina Maija Mäkinen (1+2)

Etta "G. Vanilla Sky" oli toistamiseen ROP-pentu ja velipoika Eetu "G. Lord of The Rings " ensimmäisessä näyttelykoitoksessaan VSP!

Kuvassa Etta 5 kk

2.11.2002

   
Tiina ahkeroi Vääksyssä 19-20.10

Kahtena päivänä kolmella koiralla, kullakin kaksi rataa päivittäin...

Saaliina Eetulle ja Ekalle SM-0 -tulokset. Eetulla on nyt syksyn nollat kasassa - "vaari" vastasi Tiinan urakkaviikonlopun parhaasta tuloksesta - toinen sija. "On vähän möhkö olo, ei oikein ehdi enää koirien vauhtiin", Tiina valitteli. Eikä mikään ihme, sillä Kovalaisille odotetaan perheenlisäystä tammikuun loppupuolella.

20.10.2002

   

Tåpe jo kotona ja heti pöydällä!

Kyllä tekniikka on ihmeellistä! Tåpe lähti uuteen kotiinsa klo 18.17 ja kamerakännykällä otettu kuva ropsahti kasvattajan emailiin klo 19.45!
Ringo oli kuulemma tyytyväinen kun käytössä taas uusia leluja ja Melulle ehkä totuus selviää vasta parin päivän päästä; tuo mokoma on tullut jäädäkseen!

3.10.2002 klo 20.03

   

Tohtori Lazlo tarkastaa

Polkka ja Tåpe lähtivät tänään koteihinsa, pojat sitten huomenna. Tohtori Lazlo tarkasti pentueen - kaikki oli kunnossa. Eikä itkettänyt yhtään kun tuikattiin pari piikkiäkin!

Eläinlääkäri Lazlo Ignatisak ottaa vastaan Kirkkonummen keskustassa - suosittelemme lämpimästi!

Uusia kuvia pennuista on tulollaan...

3.10.2002

   


"Etta" G. Vanilla Sky 5 kk

Tikkurilan pentunäyttely 22.9.

"Etta" G. Vanilla Sky avasi hienosti pelin olemalla ROP-pentu ensimmäisessä näyttelyssään. Sisko "Peggy" G. Beautiful Mind oli toinen nartuissa ja sai myös KP:n. Tuomarina toimi VP Kumpumäki.

Borderien Agilitymestaruuskisat Tampereella
Tiinalle ja Melulle mineissä neljäs sija sekä virallisessa kisassa viides sija sekä SM-0 plakkariin jo ensi vuotta varten. Hienoa!

29.9.2002

   

Terrierijärjestön päänäyttely

28.9.2002 Tuomari Pia Lundberg (Ruotsi) 11+10

PU-2 Grindstones Home-Brew
Allun poika Terras Back-Up (emä Grindstones Second Actress) oli toinen nuorten luokassa ja sai SA:n, mutta ei enää mahtunut viiden sijoitetun joukkoon.

29.9.2002

   


G. Millennium Molly "Muru"

Syysnäyttely Tuomarinkartanossa 8.9.
Tuomari Torsten Himmrich (7+9)

ROP G. MacLaren
PN-2 G. Millennium Molly -> SERT

Keravan agilitykisoissa Tiina ja Eetu olivat perusradalla kolmosia.

Ulkomailta kuului Riepun isän Borderhouse Quincyn huimasta menestyksestä: Tanskan BT Kerhon Erikoisnäyttelyssä ja Saksan näyttelyssä Quincy oli ollut ROP! Onnea Sindylle ja onnittelut myös Cindyhillin kotisivuille.

8.9.2002

   
Helleviikonlopun 24-25. 8. hikiset aktiviteetit

Lauantaina Kouvolan näyttely, tuom. Kirsti Lummelampi (5+6)
Riepu (G.MacLaren) VSP -> serti (toinen)

Sunnuntaina Heinolan näyttely, tuom. Peter Fossum, Norja (3+10)
Riepu PU-2

Agilityn Helsingin piirimestaruuskilpailut, Christa ja Reetta Juniorisarjassa hopeaa, Lili ja Soppa Minijoukkuepronssia sekä itse Rotsin & Allun kanssa Midijoukkuepronssia. Sanna reväytti aamukisassa jalkansa ja jouduin joukkuekisassa ohjaamaan myös Allua, mikä oli kasvattajalle hyvinkin kasvattava kokemus... yleisöllä ainakin oli hauskaa!
Mineissä kaikki joukkuekisan kolme palkintosijaa tuli Borderterriekerholle. "Keltapaidat" jyräsivät Pedigreen edustusväreissä - ja se myös kuului!

Lisätty 26.8.2002

   


G. MacLaren
Aptus Show -02 BIS-1 Pentu
Tuomari Kari Järvinen

Foto: Koirauutiset

NUORI BORDER -PÄIVÄ 18.8. Tuomarina Anja Svensson (Klettermusens)

Riepu (G. MacLaren) on terve ja hyvässa vedossa - luokkavoitto luokassa "Suharit" sekä Paras Uros-luokan toinen. Velipoika Verneri (G.Ferrari) oli ensi kertaa kehissä ja oli samassa luokassa neljäs.
Muita Grindstones-koiria ei näissä mittelöissä nähtykään, sillä edellisellä puolitoistavuotiskaudella syntyi vain kaksi pentuetta, nämä Formulapojat ja Fanni yksinään toisessa pentueessa. Uroksia esitettiin 32 ja narttuja 37 kpl.

ROP oli narttu Borderhouse Unforgetable ja VSP Punaruskan Double Trouble, jonka isä niinikään on Borderhouse Quincy. Tinna Grubbe lähettelee tosi hienoja koiria tänne Suomeen - ja edelleen samaan osoitteeseen; voittajanartunkin omistaa Sinikka Sjöblom. Onnea kaikille!

Lisätty 18.8.2002

   

VARO SINILEVÄÄ!

Se on ihan oikeasti vaaraksi! Riepu sai myrkytyksen uituaan sinilevän saastuttamassa järvessä. Ongelma on varmasti muuallakin ajankohtainen, ei vain Lahden seudulla. Kuumuus houkuttelee vesiin vilvoittautumaan - varmistu ettei seudullasi ole sinilevää.
Ensioireina erittäin raju oksentaminen ja selvästi kivulias olo, hoitoon hakeuduttava välittömästi.
Riepu on jo paremmassa kunnossa.

Lisätty 16.8.2002

   

Riepulle ensimmäinen serti Iisalmessa

Tuomari Marianne Fürs-Danielsson: (6+5):
JUN-1 PU-2 + SERT G. MacLaren

Samalla reissulla olimme mukana Borderterrierikerhon "Savolaes Borderien Tappoomisessa" ja lupsakkata olikin! Kiitos kaikille yli kolmellekymmenelle osanottajalle sekä Lemmikinrinteen väelle emännöimisestä.

Lisätty 29.7.2002

   

Foto by www.haitaxi.fi

Christa ja Reetta voittoon HAU Openissa

Mini-kilpailevien koko kahdeksan osakisan sarjan voitti jo toistamiseen Christa Örn ja Reetta (G. Tail Grab). Pari tekee vakuuttavaa tasaista ja virheetöntä työtä. Onnittelut ja kiitokset myös ahkerille autonkuljettajille ja Ristinummen Borderterrierikerhon kouluttajille sekä Peetsa Vilanderille!

Lisätty 25.7.2002

   

Sopan ja Salsan tiineystarkastus

Salsa on tukevasti tiineenä; ultrassa näkyi useita pentuja. Sensijaan Soppa ei tullut kantavaksi. Tämä oli Sopan viimeinen astutusyritys ja kohdunpoiston jälkeen se keskittyy Lilin kanssa agilityyn!


Lisätty 19.7.2002

   
 

HAU Open pyörii taas...

Heinäkuussa ma ja ke iltaisin on Malminkartanossa HAU Open agilitykisasarja. Kannattaa tulla harjoittelemaan kisaamista! Ke 10.7. Minit voitti Christa ja Reetta hienolla nopealla nollasuorituksella (viime vuonna pari voitti koko minien kisaavien sarjan!). Lilille ja Sopalle tällä kertaa hylly. Vauhdissa mukana myös Dita!

Lisätty 11.7.2002

   

RIEPUSTA JUNIORIMAAILMANVOITTAJA & PU-2
WORLD SHOW AMSTERDAM 5.7.
Tuomarina tanskalainen Ole Staunskjaer (66 borderia):
JWW-02 + RES Dog + VARA serti Grindstones MacLaren, om Pasi Vesenterä
Grindstones Euro Traveller JUN-4
Grindstones Eurpolitan JUN-2
Luokkasijoituksesta pääsevät kilpailemaan laatuarvostelussa "Excellent"-maininnan saaneet, mikä vastaa nykyisten sääntöjemme SA:ta. Luokissa sijoitetaan neljä. Luokkavoittajat pääsevät kilpailemaan
PU/PN -kilpailuun, jossa sijoitetaan kaksi; voittaja ja "varavoittaja" BEST Dog/bitch ja RES Dog/bitch).

WW-02 + ROP Borderhouse Quincy, om. Sinikka Sjöblom
Quincyllä ja kasvattajallaan tanskalaisella Tinna Grubbella oli hieno päivä: oman tittelin lisäksi Quincyn jälkeläiset sijoittuivat; Riepuhan on Quincyn poika, narttujen junioriluokan ja JWW-02 -tittelin voitti Heathberry's Booker Prize ja Tanskassa asuva Terras Quiz oli samassa luokassa kolmas.
Neljästä jaossa olleesta voittajaruusukkeesta kolme matkasi Suomeen - narttujen WW-02 tittelin vei Ruotsiin Bombax Qute Embla, Erikoisnäyttelytuomarimme CG Stafbergin oma kasvatti.

Miljoonat kiitokset "kenneltytölleni" Miriamille avusta ja matkaseurasta. Ikimuistoisia hetkiä olivat jakamassa myös Hanna, Liisi ja Matti, Sinikka ja Valtsu sekä Raiku. Kiitos kaikille ja onnittelut omasta menestyksestä! "Team Quincy" on kova jengi!

Gongratulations and thanks to Tinna - we're proud to be a part of great
"Team Quincy".

Tuloksia ja kuvia ruotsalaisnäkökulmasta Bombaxin kotisivuilla.

Riepun matkapäiväkirja

Lisätty 8.7.2002

   

Agirotu 6-7.

Avoimissa SM-kisoissa Tiina & Eetu olivat 4. ja Christa & Reetta 5. Onnea molemmille!

Joukkueen "Punahilkat" muodostivat Annika & Mooses ja Rasmus (vas) sekä Tiina & Eetu & Eka. Tulosta ei tiedossa...

Lisätty 8.7.2002

   
 

Forssa KV, tuom. Hanne Laine Jensen 30.6.2002

PU2 VACACIB G. Home-Brew

   


G. Tail Grab "Reetta"


G. Home-Brew "Allu"
kuva: Ilkka Langer

Reetasta "Intti" Pietarissa

G. Tail Grab oli VSP sai Pietarin KV näyttelyssä viimeisen CACIBInsa. Onneksi olkoon omistajalle Christalle ja ansiokkaalle handlerille Sanna Leimuselle, jonka uros Kletters Philibuster oli ROP ja niinikään viimeisteli KANS MVA -tittelinsä!
Ristinummella keskiviikkoharkoissa syksymmällä on tiedossa kakkukahvit, ovathan molemmat agilitykoiria ja tämä näyttelyhössötys OLI pelkkä sivuharrastus...


Erikoisnäyttely Tuomarinkartanossa, tuomarina GC Stafberg Ruotsista (Bombax) yhteensä 92 koiraa

PU-3 G. Home-Brew
JUN-4 + KP G. MacLaren (ensimmäinen "oikea näyttely")
NUO-3 G. Europolitan
KASV BIS-3 + KP Grindstones, ryhmässä em. koirat sekä G. Euro Dollar

Pakko kertoa "Päivän Allu": avointen urosten kilpailuluokassa kuljimme liian läheltä valmiiksi aseteltuja palkintoruokapusseja, ja jo Allu ehti nostaa jalkaansa toisen sijan pussiin. Porukat nauroivatkin sen merkkaavan omansa - olisi pentele merkannut sen ensimmäisen - toiseksihan se ryökäle luokassaan tuli!

Uutinen lisätty 29.6.2002

   

Matkoilla 12-14.6.

Olimme Salsan kanssa näin kaukana - horisontissa joutsenten takana siintää Tanskansalmen silta!
Astutusmatkamme sujui hienosti; kumpikin olisi voinut olla reissussa vaikka vähän pitempään... nyt sitten jännitetään jokunen viikko!Uutinen lisätty 17.6.2002

   

Stadi Games 8-9.6.

Laakson ratsastuskentällä käydyssä suurtapahtumassa oli satamäärin koirakoita. Joukkiomme päivän parhaasta suorituksesta vastasivat Tiina ja Melu - SM 0 ja sijoitus kolmas mini 3-luokassa. Rotsin kanssa olimme midi (tai medium; olisi oikeastaan parempi nimi luokalle) 2-luokassa toinen, mutta kahden riman pudotuksen tuomat 10 virhettä ei antanut aihetta suurempaan tuuletukseen.
Lilin ja Sopan Vuoden tulokas -kisan perusrata toi 11. sijan 20 virheellä, mutta hyppyradan puhdas suoritus ja nopein aika tuotti erityisesti äidille iloa... Lopputuloksissa pari 8. Sunnuntaina kaksi hyllyä mutta oikein nättiä rataa tehden.
Allu hauskutti katsomoa ja ratahenkilökuntaa. Tuomari Anne Saviojaa oli kohdata onnettomuus - naurusta kahtia katkeaminen oli tosi lähellä... Allun "putkihulluus" oli Annellakin tiedossa kun hän on ollut kouluttamassa Borderterrierikerhon harkoissa. Tällä kertaa ei tulosta - Sanna, kyllä se siitä!
Tulossivu: Stadi Games

Uutinen lisätty 10.6.2002

   

Salsa Kolmårdenissa
Photo: Lillemor Böös

Årets Border 2002 Kolmårdenissa 25.5. - Salsalle luokkasijoitus!

Lähdimme turistimielellä katsastamaan Salsan tulevan miehen Hux Flux Bror Brilliantin - "Bosse" sijoittuikin junioriluokassa kolmanneksi. Tuliaisina Salsalle sijoitus NUO-4 + HP! Kaikkiaan tähän Border Terrier Sällskapetin (40. juhlavuosi) vuosittaiseen tapaamiseen oli ilmoitettu peräti 216 borderia! Nartut arvosteli Kathy Wilkinson (Otterkin) ja urokset Margaret Curtis (Matamba). Kuriositeettina mainittakoon, että Salsan jälkeen luokassa viidenneksi sijoittui Rockamore Lapinkulta, jolla on koossa peräti 35 sertiä...

Suomalaismenestys oli mahtava, VSP Heathberry's Matter of Time (AVO-1), PU-3 Riepun iskä Borderhouse Quincy (AVO-2) ja PN-4 Heathberry's Booker Prize (JUN-1).

Nämä ja muutkin Ruotsin näyttelytulokset löydät Bombaxin kotisivuilta.
Hauskaa oli taas - kiitos Sindy, Hanna ja Elina matkaseurasta!

Uutinen lisätty 26.5.2002

   


Foto: Koirauutiset

Riepu Best In Show pentu Aptus Show'ssa 19.5.2002
Riepu Best In Show Puppy in All Breed Show Helsinki 19.5.

Rodun arvosteli Grethe Bergendahl Norjasta ja BIS-pennun valitsi Kari Järvinen. Pyttyä pukkaa Pasin palkintokaappiin...
Tämä oli Riepun viimeinen pentunäyttely, ensi viikolla täyttyy juniori-ikä.

Allulle ja Sannalle tulos Kirkkonummella...

... on uutisoinnin arvoinen juttu - vain yksi vitonen keppien sössimisestä. Neljäs sija midi-ykkösissä! Tiina ja Eetu kolmansia 0-tuloksella Midi-kolmosissa. Hienoa!

Uutinen lisätty 19.5.2002

   

Lili ja Soppa Helatorstaina palkinnoille Pieksämäen agilitykisoissa!

Parin ensimmäinen kilpailurata oli hieno, aika 12 sek. alle ihanneajan ja kaikkien ykkösluokkien pohjat! Riman tippuminen ja A-kontakti toivat 10-tuloksen ja sijaksi 3. Pytty on kunniapaikalla.
Oma suoritukseni Rotsin kanssa toi tuloksen (pitkästä aikaa) ja sijoitus neljäs.

Uutinen lisätty 10.5.2002

   

G. MacLaren 5 kk / months

Somero 4.5.2002

Riepu (G. MacLaren) oli ROP ja BIS 2 pentu.
Rodun arvosteli Marja Salminen ja Biskehän Marja Talvitie.

 

 

Uutinen lisätty 7.5.2002

   
 

Agility-uutinen: Tiina ja Eetu voittoon 28.4!

Tiina tekee paluuta mammalomalta kisakentille. Järvenpäässä heltisi voitto Mini 3 perus- ja hyppyradan yhteistuloksissa. Eetu (G. Third Performer) on veteraani-iästään huolimatta vetreässä kunnossa!

Uutinen lisätty 6.5.2002

   
 

Lahti KV; tuom. Dodo Sandahl (34 borderia)

VSP Pentu Grindstones MacLaren
PU-5 Grindstones Home Brew

Uutinen lisätty 30.4.2002

   

Rotsi kansikuvapoikana
Rotsin kuvaa pyydettiin The Border Terrier Clubin vuosikirjan kanteen. Kuva on julkaistu aiemmin Millennium kalenterissa v. 2000.
Kuvan otti onnellinen omistaja.

Rotsi - The Cover Boy
Taken by proud owner.

 

 

Uutinen lisätty 30.4.2002

   
G. Euro Traveller
G. Europolitan

Lappeenrannan 1.4. näyttelypäivän tuloksemme eivät ole aprillia:
BIS-2 pentu oli Pasi Vesenterän Grindstones MacLaren Riepu!
RYP-4 oli Konsta, alias G. Euro Traveller ja siskokulta Salsa G. Europolitan oli VSP. Molemmat saivat toiset sertinsä.
Borderit sekä terrieriryhmän arvosteli Markku Kipinä.
Kiitos Sari seurasta ja Konstan treenaamisesta ja handlaamisesta!

Uutinen lisätty 1.4.2002

   
 

Onnea Christa ja Reetta!
Pääsiäispyhien agilitykisoissa Keravalla Christa Örn ja Reetta (G. Tail Grab) nousivat kakkosluokkaan! Onnittelut hienosta suorituksesta! Christan nuorempi sisko Ronja aloittaa agilityuransa Vernerin (G. Ferrari) kanssa huhtikuun alkeiskurssilla. Perheen agilitymestaruus jää tosin tulevaisuudessa hankalaksi ratkaista, sillä Reetta on uusien sääntöjen mukainen minikoira, mutta Verneristä kasvaa kyllä midikokoinen...

Uutinen lisätty 1.4.2002

   
 

Riepu aloitti komiasti Lahden pentunäyttelyssä!
Borderpentuja esitettiin yksi uros ja kolme narttua. Tämä oli G. McLarenin ensimmäinen "näytelmäharjoitus". Tuomari Eeva Resko valitsi Riepun ROP-pennuksi ja ryhmäkehässä Unto Timonen sijoitti sen neljänneksi.

Tiedä vaikka minkälainen näyttelykärpänen Pasia pääsi puraisemaan... ei kuulemma ihan vähällä aio itse kehään astua. Kiitos Oilille ryhmäkehässä esittämisestä, pääsin itse kotiin nautiskelemaan upeasta Palmusunnuntain säästä!

Uutinen lisätty 24.3.2002

   
 

Vuoden 2001 Borderi-kilpailun tulokset julkistettiin Borderterrierikerhon kevätkokouksessa: Salsa on Vuoden Borderpentu, Rotsi sijoittui Vuoden Borderveteraani-sarjassa toiseksi ja Iida Vuoden Luolaborder-kilpailussa kolmanneksi!
Täydelliset tulokset löydät Borderterrierikerhon sivuilta.

Uutinen lisätty 23.3.2002

   

Leevistä Suomen Muotovalio Tampereella 17.3.2002!
Tuomari Tarmo Viirtelä (13+11)

AVO-1/2 PU2 Grindstones Millennium Matty SERT+VACACIB -> FIN MVA
JUN-1/1 Grindstones Europolitan KP

Uutinen lisätty 18.3.2002

   
Grindstones Europolitan

16.2.2002 Imatra, tuomari: Monique van Brempt, Belgia

PN-3 Grindstones Europolitan

 

Uutinen lisätty 21.2.2002

   
Grindstones Home-Brew

Allusta Suomen Muotovalio
Turku 26.1.2002 Kari Järvinen (10+9): PU-5 + SERT G. Home-Brew - onneksi olkoon Sanna ja Allu - joka vietti kaksivuotissyntäreitään pari viikkoa sitten! Samalla Allun "varastossa" ollut viimekesäinen serti Tallinnan näyttelystä tuo myös EST MVA-tittelin voimaan. Kehässä oli myös G. Euro Traveller "Konsta" emäntänsä Sari Toivasen esittämänä. Konsta voitti junioriluokan ja sai SA:n. PU-luokassa oli kuusi SA:n saanutta ja Konsta oli tuo kuudes, eli jäi sijoittumatta. Nartuissa "Tessa" G. Very Cherry oli hienosti AVO-2 ja Paras Narttu -luokan kolmas.

Uutinen lisätty 31.1.2002

   
Grindstones Euro Traveller

Näyttelykauden avaus Kajaanissa 6.1. 2002
Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen

Mukanani oli "sisko ja sen veli" - Konsta ihan ensimmäisessä näyttelyssään, Salsan kanssa jo harjoiteltiin pentunäyttelyissä.

VSP+SERT Grindstones Euro Traveller "Konsta" Arvostelu: "Tyylikäs, sutjakka kokonaisuus. Hyvä pää ja silmät. Hieman raskaat korvat. Pitkä kaula. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Sopiva luuston vahvuus. Ranteet voisivat olla joustavammat. Erinomainen takaosa ja kulmaukset. Erinomainen karva. Esiintyy reippaasti."

PN2+SERT Grindstones Europolitan "Salsa" Arvostelu: "Ei kovin pieni, mutta hoikka ja jäntevä narttu. Erittäin ryhdikäs ja reipas. Kuono voisi olla hieman lyhyempi ja täyteläisempi. Erinomaiset silmät ja ilme. Erinomainen karva. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Loistava kunto ja esiintyminen."

Uutinen lisätty 7.1.2002

   
Ida

15.11.2001 Iida kävi tutustumassa Nummelassa oikeaoppisesti luonnonluolaan
tuomari Eero Suomuksen valvovan silmän alla. Metsässä mönkivät mukana onnelinen omistaja Liisi ja erittäin ylpeä ja luolahommista taas innostunut kasvattaja.

Iidan ritirimpsu kuuluu nyt näin: KANS & FIN & LUX & EST MVA V-97 BALT-W 98 KVA-L Grindstones Second Actress. Sillä on komia jäädä eläkkeelle! Noh, ehkä joku näytelmä joskus veteraaniluokissa...

Uutinen lisätty 17.11.2001

   
 

10.11.2001 Riika, tuom. Kari Järvinen

ROP FIN MVA G. Tail Grab, om. Christa Örn -> LV MVA Baltic Winner-01 CACIB

Uutinen lisätty 11.11.2001

   
 

Taipumuskoe 13.10.2001 Vihti, tuom. Urpo Silvonen

Iida on käynyt luolilla ja saavutettuna on LUT-A tulos.

Luonnonluolan tarkistuksen jälkeen arvokas KVA-L -titteli on anomista vaille.

Uutinen lisätty 19.10.2001

   
Grindstones Europolitan

6.10. BortK agilityn alkeiskurssin päättökisa

1. Salsa & Emppu Tahko
2. Hupi & Anne Pärssinen
3. Sami & Antti Majanen

Uutinen lisätty 19.10.2001

   
Grindstones Penalty Shoot Näyttelytuloksia 2001

Helsinki 22.9. Gertrud Hagström
PU2 SERT Grindstones Penalty Shoot, om. Sari Toivanen

Porvoo 9.9. Matti Luoso
PU-3 VSP VET Glenbucket Scot's Sodger

Tuusula 8.9. Hans Grüttner
BIS-4 PEN Grindstones Europolitan
PU2 ROP VET Glenbucket Scot's Sodger

Espoo 2.9. Kenneth Sheppard
ROP-P Grindstones Europolitan
PU-3 Grindstones Millennium Matty, om. Juha Öhman

Kuopio 5.8. Ritva Raita
PU-5 ROP VET Glenbucket Scot's Sodger

Vantaa 13.7. Carl-Gunnar Stafberg
PU-2 SERT Grindstones Home-Brew, om. Sanna Leimunen

Helsinki 1.7. Erikoisnäyttely Kathy Wilkinson
ROP-P Grindstones Europolitan

Pärnu 16.6. Matti Luoso
PU-2 VACACIB Grindstones Home-Brew, om Sanna Leimunen

Tuusula 3.6. Liliane De Ridder Onghena
VSP SERT Grindstones Millennium Matty, om. Juha Öhman
PU2 ROP VET Glenbucket Scot's Sodger

Hyvinkää 2.6. Magdalena Kozlowska
ROP SERT Grindstones Millennium Matty, om. Juha Öhman
PU-2 BIS-5 VET Glenbucket Scot's Sodger
VSP SERT Grindstones Home Spun, om. Tiina Alitalo

Tallinna 27.5. Anne Tove Strande
ROP RYP-4 SERT CACIB Grindstones Home-Brew
VSP EST MVA CACIB -> KANS MVA Plushcourt Pleasure

Lappeenranta 14.4. Sheila Baker
PU-3 SERT Grindstones Home-Brew, om. Sanna Leimunen

Tampere 17.3. Mari Furst-Danielsson
PU-3 BIS-4 VET Glenbucket Scot's Sodger

Uutinen lisätty 19.10.2001