Grindstones Juhlien Juhlaruuhkapennut

Grindstones kennelnimi 20 v, Bortk 30 v, Ellu 60 kruunu päässä ja Teemu 60 v. Ensi vuonna 20 vuotta ensimmäisestä G-borderin syntymästä ja 40 vuotta kepon kanssa yhteistä taivalta. Kaksoisastutuksessa ei saatu pentuja molemmista yhdistelmistä, vaan kaikki ovat Nooan pentusia.

Synt. 20.4.2012

Isä Grindstones Bobbin Lace
Emä Grindstones Lady of The Site Hut

Yhdistelmän sukutaulu

  • uros Grindstones Jubilee Street Party "Totte"
  • uros Grindstones Platinum Year "Zorro"
  • uros Grindstones Anniversary Jubilee "Urho"
  • narttu Grindstones Two Decades "Demi"
  • narttu Grindstones Celebration "Doris"
  • narttu Grindsones Jubilee Year "Ruuti"

20.4. Mimosa synnytti 3 + 3
Mipe jatkaa mainion jalostusnarttusukunsa tyylillä - se pyöräytti täydellisen pentueen perjantaina aamuyöllä. Koko touhuun kului reilut kaksi tuntia. Pennut ovat tasaisen kokoisia, 172-203 g. Poikia on kaksi sinistä ja yksi ruskea, tyttöjä kaksi ruskeaa ja yksi sininen. Ensimmäinen vuorokausi on lähtenyt hyvin käyntiin.

20.2. Kaksoisastutus
Mimosa on astutettu peräti kahdella uroksella! Ideana on saada enemmän yhdistelmiä vähemmällä pentumäärällä ja Mimosan emän linja on jalostusmateriaalissani pian turhankin laaja jatkojalostusta ajatellen. Almalla on 17 pentua ja toisessa polvessa se on nyt isoäitinä 23 koiralla. Luku kasvaa tulevaisuudessa, koska sen poikaa on äskettäin käytetty parille nartulle ja tytär sekä tyttären tytär on vasta tulossa jalostusikään.

Isyys varmistetaan polveutumistutkimuksella. Isäehdokkaat, emä ja sirutetut pennut kiikutetaan poskisolunäytteenottoon ja laboratorio varmistaa isyyden tai isyydet. Projekti on hyvin mielenkiintoinen ja ensimmäiset viikot sujuvat tiivistii ihmetellessä kuka kenenkin isä on. Vai ovatko kaikki sittenkin yhdestä isästä? Mahdolliset pennut syntyvät viikolla 17 ja luovutus kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Mimosa viedään ultraan viikolla 12.

 

 


Totte 7 vko


Zorro 8 vk


Urho 8 vko


Demi 8 vko


Doris 7 vko


Jubilee Year 10 vko


Zorro tämän sivuston kansikuvapoikana pariviikoisena ja kahdeksan viikon vanhana.